Lucky Boy и Lucky Girl Choco Bon

Голямо яйце с шоколадови бонбони и играчка изненада

Lucky Boy и Lucky Girl яйце с дъвки

Яйце с дъвки и играчка изненада

Lucky Boy и Lucky Girl Оригинал

Най-малката и най-популярната опаковка…

Lucky Boy и Lucky Girl Jumbo

Приятна изненада, която ще задоволи високите изисквания на по-претенциозните ни малки потребители…

Lucky Boy и Lucky Girl Extra

Нашата екстра изненада за най-взискателните ни малки потребители…

Lucky Boy и Lucky Girl Mini

Lucky Boy и Lucky Girl вече и в компактна опаковка…

Чудите се какво да опитате първо…

Лъки Бой е най-популярният ни продукт. Трите вида опаковки предлагат различни интересни подаръци и различни изживявания за нашите малки и големи приятели.

За да зарадваме и любителите на сладкото, създадохме нашия нов продукт – Голямо яйце с шоколадови бонбони и играчка изненада , предлаган за първи път в България. Отново в опаковки за момчета и момичета.

За да зарадваме и любителите на сладкото, създадохме нашия нов продукт – Голямо яйце с дъвки и играчка изненада , предлаган за първи път в България. Отново в опаковки за момчета и момичета.

Желирани Бонбони Lucky Boy и Lucky Girl

Лъки Бой ще зарадва и любителите на желирани бонбони с новите си продукти – Желирани Бонбони Lucky Boy и Lucky Girl с подарък играчка.

Защо?…Убедете се сами

ХИМАЛАЙСКА СОЛ!

Солта е важна вкусова характеристика, а намаляването й в подправката се отразява негативно върху удоволствието от вкуса на потребителя. Затова в продуктите на МУУН ЛАЙТ ДШД ООД ние използваме висококачествена хималайска сол.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА

ЦАРЕВИЧНА ГРИС!

При изработката на всеки един продукт използваме царевична грис от висококачествена царевица, която е сертифицирана, че не е генно модифицирана и не съдържа глутен. Тя е добър източник на витамини поддържащи паметта и спомагащи за метаболизма.

ПЕЧЕНО, А

НЕ ПЪРЖЕНО!

Нашите продукти не се пържат! Години наред МУУН ЛАЙТ ДШД ООД се грижи да получавате винаги качествени и същевременно вкусни изделия. За да Ви осигурим този неустоим вкус и гарантирано качество, непрекъснато осъвършенстваме производствените си технологии.