Царевични пръчки с интересни подаръци и различни приключения

Lucky Boy и Lucky Girl

Голямо яйце с шоколадови бонбони и играчка изненада

Lucky Boy и Lucky Girl Choco Bon

Яйце с дъвки и играчка изненада

Lucky Boy и Lucky Girl egg with gum

Повече за нас

„Муун Лайт Д.Ш.Д” ООД е създадена през 1993 година, основана от двама съдружници. Основната дейност на фирмата е съсредоточена в производството на царевични пръчици – снакс. „Муун Лайт” е първият производител на снакс със запомнящи се подаръци във всеки пакет под името „Лъки Бой”, и за кратко време се превръща в лидер на пазара с огромен пазарен дял от продажбите на снакс с подарък в България.

В стремежа си да бъдем най-добрите и да дадем на децата ни най- доброто, ние непрекъснато проучваме и търсим авангардни и нови технологии в сферата. Благодарение на дългогодишната ни работа ние притежаваме една от най-съвременните в Европа поточни линии за производство на царевични пръчици (снакс).

Убеди се сам в качеството

Хималайска сол

Солта е важна вкусова характеристика, а намаляването й в подправката се отразява негативно върху удоволствието от вкуса на потребителя. Затова в продуктите на МУУН ЛАЙТ ДШД ООД ние използваме висококачествена хималайска сол.

Висококачествена царевична грис

При изработката на всеки един продукт използваме царевична грис от висококачествена царевица, която е сертифицирана, че не е генно модифицирана и не съдържа глутен. Тя е добър източник на витамини поддържащи паметта и спомагащи за метаболизма.

Печено, а не пържено

Нашите продукти не се пържат! Години наред МУУН ЛАЙТ ДШД ООД се грижи да получавате винаги качествени и същевременно вкусни изделия. За да Ви осигурим този неустоим вкус и гарантирано качество, непрекъснато осъвършенстваме производствените си технологии.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ за производствения процес

Виж повече

СТАНИ ПАРТНЬОР на Муун Лайт Д.Ш.Д. ООД

Виж повече