Царевични пръчици с интересни подаръци и различни приключения

Lucky Boy и Lucky Girl

Голямо яйце с шоколадови бонбони и играчка изненада

Lucky Boy и Lucky Girl Choco Bon

Яйце с дъвки и играчка изненада

Lucky Boy и Lucky Girl egg with gum

Царевични пръчици „Лъки Бой“ – винаги до теб за едно вкусно и здравословно хапване с гарантирана изненада за малките мечтатели!

Повече за царевични пръчици Lucky boy

„Муун Лайт Д.Ш.Д” е компания, основана от двама съдружници през 1993 г. Фирмата се превръща в най-големия производител на царевични пръчици с емблематични подаръци във всяко пакетче. Марката „Лъки Бой“ за кратко превзема пазара на снаксове в България. Продуктите ни са разпознаваеми и предпочитани от родителите заради непрестанния ни стремеж да усъвършенстваме артикулите, които предлагаме.

Внедряваме нови технологии и контрол на качеството в нашето производство, разполагаме с иновативни поточни линии за царевични пръчици и не отстъпваме от главната ни мисия – да създаваме вкусен и здравословен снакс за най-малките.

chocolate

Убеди се сам в качеството

Хималайска сол
Хималайска сол

Какво е снаксът без сол? Нашите царевични пръчици се отличават от останалите продукти на пазара, тъй като ние използваме единствено хималайска сол за направата им. Така елиминираме негативните ефекти от консумацията на традиционна сол и в същото време не правим компромис с вкуса на нашите снаксове.

Висококачествена царевична грис
Висококачествена царевична грис

Избираме най-качествените суровини, затова всички наши продукти се произвеждат от първокласен царевичен грис от сертифицирана царевица. Царевицата, които използваме, не съдържа глутен и не е генномодифицирана. Освен това е и източник на полезни за паметта и метаболизма вещества.

Печено, а не пържено
Печено, а не пържено

Продуктите „Лъки Бой“ не се пържат. Така гарантираме, че и най-малките любители на снаксове получават качествени и вкусни изделия. Предлагаме неустоим вкус без да прибягваме до вредни за децата технологии за обработка на храната, а на вас даваме спокойствието, че правите най-добрия избор.

РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ за производствения процес

Виж повече

puffs

СТАНИ ПАРТНЬОР на Муун Лайт Д.Ш.Д. ООД

Виж повече