За нас

МУУН ЛАЙТ Д.Ш.Д ООД – Производство на царевични пръчици и снакс.

КОИ СМЕ НИЕ?

„Муун Лайт Д.Ш.Д” ООД е създадена през 1993 година, основана от двама съдружници. Основната дейност на фирмата е съсредоточена в производството на царевични пръчици – снакс. „Муун Лайт” е първият производител на снакс със запомнящи се подаръци във всеки пакет под името „Лъки Бой”, и за кратко време се превръща в лидер на пазара с огромен пазарен дял от продажбите на снакс с подарък в България.

НАЙ-СЪВРЕМЕННИТЕ ПОТОЧНИ ЛИНИИ

В стремежа си да бъдем най-добрите и да дадем на децата ни най- доброто, ние непрекъснато проучваме и търсим авангардни и нови технологии в сферата. Благодарение на дългогодишната ни работа ние притежаваме една от най-съвременните в Европа поточни линии за производство на царевични пръчици (снакс).

УНИКАЛНИ И ЗАБАВНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ВСЕКИ

Екипът ни от специалисти непрекъснато проучва интереса на нашите крайни потребители, а именно децата, затова и подаръците са винаги уникални. Ние държим да сме винаги в крак с модните предпочитания на децата.

LUCKY BOY И LUCKY GIRL

Тук е момента да споделим, че нашият приятел „Лъки Бой” вече намери своето другарче „Лъки Гърл”. Малките господа ще откриват своите подаръци в опаковките „Лъки Бой”, а малките госпожици в „Лъки Гърл”.

Марките „Лъки Бой” и „Лъки Гърл” са международно регистрирани и единствено притежание на „ МУУН ЛАЙТ Д.Ш.Д” ООД.

Интересите на фирма „Муун Лайт Д.Ш.Д”, а също така и интересът към нашите продукти, излезе извън пределите на България.

Ръководството на фирма „Муун Лайт” оставя широко отворена вратата за Вашите мнения, препоръки, идеи, а също така и критики.

Приемете нашите поздрави!

С уважение: МУУН ЛАЙТ Д.Ш.Д ООД