Партньори и суровини

Запознайте се с нашите Партньори и Суровините, които използваме в продуктите!

С годините консумацията на царевични пръчици нараства значително, затова е много важно да предложим качествен продукт на пазара и да Ви обясним максимално подробно технологията на приготвянето му. В представянето си ще Ви запознаем и с нашите партньори. С това смятаме, че Вие ще ни засвидетелствате Вашето признание и то ще бъде нашата награда.

Фирма „Defranceschi”, Италия, Фирма „Nuova Genovese”, Италия

Първият ни партньор и основата на царевичната пръчица е фирма „Defranceschi”, създадена 1966г. в Италия. Фирмата е производител на царевична грис от висококачествена царевица, която е сертифицирана, че не е генно модифицирана и не съдържа глутен. Компанията е една от най-прецизните в сферата и е гарант за отлично качество, с богат опит и експерти в изграждането на висококачествени технологии.

Тук Ви обръщаме внимание на факта , че царевичната грис е добър източник на витамин В1 (тиамин), който има свойството да поддържа паметта, съдържа и витамин В5, а всеизвестно е че витамините от група В спомагат метаболизма на организма (спомагат разграждането на въглехидратите, протеините и липидите). Съдържа също така и фолак, който предпазва от сърдечносъдови заболявания и най- високо съдържание има в царевицата. Състои се още от диетични фибри, витамин С, фосфор и манган, богата е на бета криптоксанкин и оранжево-червен каротеноит, поддържащ здравето на белия дроб. Консумацията на царевица спомага за производството на енергия дори и при стрес.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ЦАРЕВИЧНА ГРИС, ИЗТОЧНИК НА ПОЛЕЗНИ ВИТАМИНИ И ФОЛАК

ОПАКОВЪЧНО ФОЛИО СЪС ЗАЩИТЕН АТМОСФЕРЕН СЛОЙ

Фолиото, което изполваме за опаковките е със защитен атмосферен слой. Дизайнът на нашите снаксове е не само плод от работата на специалисти, тя е консултирана и с децата, чрез анкети. След допитването, до нашите малки консуматори, създадохме весели и запомнящи се опаковки.

100% НАТУРАЛНА ХИМАЛАЙСКА СОЛ

За направата на своите продукти използваме натурална Хималайска сол. Тя се добива в една от най-старите солни мини в света намираща се в Хималаите. Солта се обработва ръчно, мие се и се суши на слънце. Този 100% натурален продукт притежава множество полезни качества и е богат на редица жизненоважни минерали.