Партньори

МУУН ЛАЙТ Д.Ш.Д. ООД

Запознайте се с нашите Партньори и Суровините, които използваме в продуктите!

С годините консумацията на царевични пръчици нараства значително, затова е много важно да предложим качествен продукт на пазара и да Ви обясним максимално подробно технологията на приготвянето му. В представянето си ще Ви запознаем и с нашите партньори. С това смятаме, че Вие ще ни засвидетелствате Вашето признание и то ще бъде нашата награда.

Царевична грис началнаПървият ни партньор и основата на царевичната пръчица е фирма „Defranceschi”, създадена 1966г. в Италия. Фирмата е производител на царевична грис от висококачествена царевица, която е сертифицирана, че не е генно модифицирана и не съдържа глутен. Компанията е една от най-прецизните в сферата и е гарант за отлично качество, с богат опит и експерти в изграждането на висококачествени технологии.

Тук Ви обръщаме внимание на факта , че царевичната грис е добър източник на витамин В1 (тиамин), който има свойството да поддържа паметта, съдържа и витамин В5, а всеизвестно е че витамините от група В спомагат метаболизма на организма (спомагат разграждането на въглехидратите, протеините и липидите). Съдържа също така и фолак, който предпазва от сърдечносъдови заболявания и най- високо съдържание има в царевицата. Състои се още от диетични фибри, витамин С, фосфор и манган, богата е на бета криптоксанкин и оранжево-червен каротеноит, поддържащ здравето на белия дроб. Консумацията на царевица спомага за производството на енергия дори и при стрес.

Фирма „Defranceschi”, Италия

Фирма „Nuova Genovese”, Италия

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ЦАРЕВИЧНА ГРИС, ИЗТОЧНИК НА ПОЛЕЗНИ ВИТАМИНИ И ФОЛАК

ЕСТЕСТВЕНИ АРОМАТИ ОТ МАЗНИНИ В ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. ДОЗИРАНЕ НА СЪСТАВКИТЕ СЪОБРАЗЕНО С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗИСКВАНИЯ

Фирма „Givaudan”, Швейцария

flavored-saltНашият втори партньор е фирма „Givaudan”, създадена в далечната 1796г. (Швейцария). Тя е сред основоположниците в хранително-вкусовата индустрия и днес е световен лидер в областта за производството на аромати (flavour), чиито усилия са насочени главно към извличането на здравословното и полезното в подправките, така че нашите деца да могат да консумират ароматен и вкусен снакс – продукт. За тази цел, беше изпратено известно количество снакс, произведен от нас, в тяхната лаборатория в Швейцария, върху който се проведоха тестове за точното дозиране на съставките и базирано на европейските изисквания. В резултат на това, сега в нашите продукти се влагат 60% натурални подправки, с по-малко сол, по-малко мазнини, без алергени и без изкуствени добавки.

1. Солта е важна вкусова характеристика, а намаляването й в подправката се отразява негативно върху удоволствието от вкуса на потребителя. Затова фирма „Givaudan”, чрез своята патентована технология- ноу – хау, осигуряват по-добро вкусово решение, като намаляват съдържанието на натриевите продукти и ги заменят с калиеви (калиев хлорид). С това се запазва вкуса на продукта и в същото време се намалява съдържанието на сол.

2. Мазнините – те са важна хранителна съставка за всеки организъм и също така играят важна роля в добиването на характерният и желан вкус. Затова фирма „Givaudan”, чрез патентованата си технология „Taste Essentials” е заменила наситените животински мазнини с естествени аромати в грижа за здравето на потребителя.

ОпаковкаФолиото, което изполваме за опаковките е със защитен атмосферен слой. Дизайнът на нашите снаксове е не само плод от работата на специалисти, тя е консултирана и с децата, чрез анкети. След допитването, до нашите малки консуматори, създадохме весели и запомнящи се опаковки.

 

 

 

ОПАКОВЪЧНО ФОЛИО СЪС ЗАЩИТЕН АТМОСФЕРЕН СЛОЙ

100% НАТУРАЛНА

ХИМАЛАЙСКА СОЛ

Хималайска сол началнаЗа направата на своите продукти използваме натурална Хималайска сол. Тя се добива в една от най-старите солни мини в света намираща се в Хималаите. Солта се обработва ръчно, мие се и се суши на слънце. Този 100% натурален продукт притежава множество полезни качества и е богат на редица жизненоважни минерали.