Производствен процес

Ние високо ценим Вашето одобрение, затова Ви споделяме „Тайната на Производството ни“

Стъпка 1

Първо смесваме царевичната грис в миксера с минерализирана вода. След което сместа постъпва в екструдера, който при висока температура изпуква царевичната грис и моля обърнете специално внимание – нашият продукт не се пържи. Готовите царевични пръчици се изстрелват, чрез въздушен поток в овкусителя, а въздухът идва от компресор с вграден микро филтър – изключителна технология, която гарантира чистотата на въздушния поток.

Взискателните ни проучвания доказаха, че растителното масло, което датира от хилядолетия е с доказано високо съдържание на коензим Q10. Витамините А и Е и каротин, допринасят за уникалните и полезни свойства на маслото, поради което той е най- добрия овкусител за нашите продукти. За да достигнем максимално добро качество, тук ние добавяме и антиоксидант.

Стъпка 2

И сега следва да овкусим царевичните пръчици с разнообразните ни натурални подправки, които са поръчани от нас и са изработени специално за нас като се впръскват, чрез специален дозатор върху царевичните пръчици и от там те преминават към автоматично пакетиране. С тази процедура нашият производствен процес приключва.

Стъпка 3

Ние споделихме с Вас „тайната си рецепта”, защото искаме да сме най- добрите професионалисти, а това е възможно само когато имаме Вашето одобрение, че фирмата ни – „Муун Лайт Д.Ш.Д” ООД Ви предлага качествен и чист снакс. Може би тук е отговорът, на въпроса защо нашите продукти носят наименованията – „Лъки Бой”, „Лъки Гърл” и „Happy Kids”.