ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

ЗДРАВОСЛОВНО ПРОИЗВОДСТВО НА ЦАРЕВИЧНИ ПРЪЧИЦИ

МУУН ЛАЙТ Д.Ш.Д е фирма, специализирана във висококачественото производство на хранителни продукти за деца – царевични пръчици, дъвки, шоколадови дражета и желирани бонбони. Тук ще Ви разкажем защо нашите царевични пръчици са подходящи и полезни за децата и как контролираме производствения процес, така че Вашият малчуган да получи вкусно и здравословно лакомство. Но всичко по реда си. Нека започнем с продуктите и суровините, които използваме, за да създадем любимите Lucky Boy и Lucky Girl. На първо място в нашето производство на царевични пръчици употребяваме само първокласна хималайска сол.

производство на царевични пръчици

Производство на царевични пръчици за деца

Уверяваме се, че царевичният грис, който използваме във всички наши продукти, е от най-добрата, проверена прецизно царевица. Тя е сертифицирана, не съдържа глутен и не е генномодифициран продукт. Не пържим нашите продукти. Всички изкусителни царевични пръчици са минали през обработка, но това не е пържене, а печене. Така сме сигурни, че предлагаме на нашите деца здравословно лакомство, подходящо за консумация по всяко време на деня.

Ние високо ценим Вашето одобрение, затова Ви споделяме „Тайната на Производството ни“

Стъпка 1

Първо царевичният грис се смесва с минерализирана вода в миксера. След това готовата смес отива в екструдера. Там царевичният грис се изпуква на висока температура. Забележете – нашите продукти не се пържат, за да сме сигурни, че са подходящи за децата. Въздушен поток изстрелва готовите апетитни царевични пръчици в овкусител. Тук също сме се погрижили – въздухът постъпва от компресор, който разполага с вграден микро филтър. Тази технология гарантира напълно, че въздушният поток е чист.

Внимателните ни проучвания показват, че растителното масло, познато от хилядолетия, има високо съдържание на полезния коензим Q10. А каротинът, витамините А и Е допълват полезните свойства на маслото. Ето защо това е най-подходящият овкусител за нашите артикули. Добавяме и антиоксидант, за да постигнем максимално качество.

Стъпка 2

Следва процесът по овкусяване на нашите царевични пръчици. Това става с разнообразие от натурални подправки, които поръчваме и са произведени специално за нас. Специален дозатор ги впръсква върху царевичните пръчици, а след това се преминава към автоматично пакетиране. Тук производственият ни процес приключва.

Стъпка 3

Решението ни да споделим „тайната рецепта“ на царевичните ни пръчици е мотивирано от желанието ни да се убедите, че компанията ни „Муун Лайт Д.Ш.Д” предлага на Вас и Вашите деца чист и първокласен снакс. Държим на професионализма и грижата за крайния продукт. Може би това е отговорът на въпроса защо кръстихме продуктите си с имената „Лъки Гърл”, „Лъки Бой” и „Happy Kids”.