За родителите

Здравословната храна е най-важна за детето Ви?… Разбира се! Ние от МУУН ЛАЙТ Д.Ш.Д. ООД винаги сме знаели това и никога не сме правили компромис. А сега Ви даваме още повече причини да изберете нашите продукти за Вашето дете…

Ние от МУУН ЛАЙТ Д.Ш.Д ООД пределно ясно знаем, че здравословната и качествена храна е най-важна за детето Ви. Това е причината да влагаме толкова ресурси и старание, за да може Вашето дете да получи само най-доброто!

Хималайска сол

Солта е важна вкусова характеристика, а намаляването й в подправката се отразява негативно върху удоволствието от вкуса на потребителя. Затова в продуктите на МУУН ЛАЙТ ДШД ООД ние използваме висококачествена хималайска сол.

Висококачествена царевична грис

При изработката на всеки един продукт използваме царевична грис от висококачествена царевица, която е сертифицирана, че не е генно модифицирана и не съдържа глутен. Тя е добър източник на витамини поддържащи паметта и спомагащи за метаболизма.

Печено, а не пържено

Нашите продукти не се пържат! Години наред МУУН ЛАЙТ ДШД ООД се грижи да получавате винаги качествени и същевременно вкусни изделия. За да Ви осигурим този неустоим вкус и гарантирано качество, непрекъснато осъвършенстваме производствените си технологии.

Уверихте ли се вече, че продуктите на МУУН ЛАЙТ Д.Ш.Д. ООД са най-добрият избор за вашето дете?

Сега остава да разберете и всичко останало…

Кой продукт е най-подходящ за детето ми?

Ние от МУУН ЛАЙТ Д.Ш.Д. ООД създадохме продукти подходящи за всички възрасти и предпочитания на Вашите деца.

Сериите Lucky Boy и Lucky Girl с подарък, се отличават с четири разновидности: Original – най-малката и популярна опаковка, Jumbo – по-голяма опаковка с подаръци за по-претенциозните ни малки потребители, Extra – най-голямата опаковка с подаръци за най-взискателните ни малки приятели и новата Mini серия достъпна за всеки малък потребител.

За любителите на сладкото създадохме Lucky Boy и Lucky Girl с шоколад.

Как да съм сигурен/сигурна, че подаръка ще е подходящ за момче/момиче?

Няма нужда да се притеснявате за това. Всички наши продукти с подарък имат сериите Lucky Boy с подаръци специално за малките господа и Lucky Girl с подаръци специално за малките дами.

От къде мога да закупя Вашите продукти?

Продуктите на МУУН ЛАЙТ Д.Ш.Д. ООД можете да намерите в повечето малки и големи магазини в търговската мрежа в страната. Трябва само да попитате обслужващия персонал за продуктите на Lucky Boy, Lucky Girl и Happy Kids.

Имате други въпроси или нови предложения как да направим уеб сайта си по-полезен за Вас и детето Ви?

Споделете ги, екипът ни ще се радва да Ви помогне!

5 + 6 =